Ez történik amikor nem fizeted ki a szakikat…. ilyet még nem lát­tál!!! :D :D :D

A csem­pé­ket gyártó és for­gal­mazó cég fel­ké­szült arra, hogy a lá­to­ga­tók meg­döb­ben­nek majd. Az ered­mény őket is meg­döb­ben­tette: az in­ter­net ugyanis napok alatt fel­kapta a fo­tó­kat.

Eszméletlen kreatív módszert talált ki egy csempeüzlet a folyosón siető, rohanó dolgozók és látogatók ellen. A hullámzó padlót meglátva mindenki elbizonytalanodik, és lelassul; csak óvatosan mernek átkelni az akadályon.

Pedig semmi okuk a félelemre, mindez csak optikai illúzió, amit a csempeüzlet azért készített el, mert a bemutatóteremhez sok dolgozó és látogató futva közelített. A cég tulajdonosa elmondta, hogy emellett azt is be akarták mutatni, milyen sokoldalúan lehet alakítani a teretcsempékkel.

Ugyanis a minta miatt valóban úgy fest, mintha lenne egy óriási horpadás a padlóban – és ezzel a vásárlók fantáziája be is indul, hogyan lehet tágítani, változtatni a teret a csempe felrakásakor.

A látogatók egyébként alig mernek rálépni a „lyukra”, ami csak az üzletbe belépve, az egyik irányból látható. Pedig szilárd a burkolat, vízszintes – és mégis mindenki óvatosan halad át a folyosón.

 

A tulajdonos hozzátette azt is, nem érti, vajon miért rohannak a vásárlók a bemutatóteremhez. Hacsak azért nem, mert annyira csodálatosak a csempék, amiket a cég árul…

 

FRISS HÍREK (185)

loading...

Clikbait Hoax Fake Az oldal tartalma álhír. A videó megosztás nélkül is elindul csak szakítsa meg a megosztást.